Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om Modehörnan

Vår butik hittar du i Höör, mitt i Skåne. Vi är en fristående butik och väljer själv de leverantörer och plagg som passar oss. Vi säljer damkläder från en rad kända märken, t.ex. från Bohéme, Signature, LauRie, InTown, Brandtex, Ofelia, Time, Vouge, Etage, Anita, Calida och Avet.

Hos oss ska du alltid känna dig välkommen oavsett om du känner för att shoppa till vardag/fest eller för att titta på säsongens nyheter.

Modehörnan har funnits i Höör sedan 1998. Den 1 juli 2014 tog jag och min sambo över Modehörnan efter Falkenklevs som haft den i sin ägo sedan 2010. Vi kommer att driva butiken i samma anda och inriktning som tidigare ägare. Du kommer att hitta samma  klädmärke som tidigare, men det är inte omöjligt att det dyker upp några nya.

Pernilla, som är ett välkänt ansikte bakom kassan, och jag, Lotta, kommer vara de som ni träffar i butiken. Titta gärna in och hälsa på oss.

Vill du ha koll på våra erbjudande och extra öppettider så hittar du dessa på vår sida på Facebook. Så följ oss gärna där!

Nu känner vi att det är dags att ta ny tag, med försäljning online. En webbutik med det senaste från våra leverantörer till er kvinnor mitt i livet. Vi smygstartar under hösten 2015 för att senare kunna erbjuda er samma sortiment som vi har i butiken i Höör.

Vi hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till oss!

/ Lotta

 

Öppettider i butiken:

Mån - fre  12-17

Lör 10-13

Drift & produktion:  Wikinggruppen